A november 18-ai hideg vasárnap szedtem a lábam az Ellátóház felé, pontosabban a Lemez és Hifi börzére igyekeztem. A kapunyitás elhúzódott, (ilyen a szerencsém), de várakozás közben felmértem a terepet és megállapítottam, hogy szép számmal érkeztek lemezek és CD-k. Egyelőre a Hifi-sereg elmaradt (nem változott ez később se).

Bejutás után elfoglaltam Pole-pozíciómat az ajtó mellett és kipakoltam a CD-ket, amiből el is kelt kettő darab. Én általában kicsit meglepődöm, hogy még mindig kelendőek, de a példa alapján nyugodtan hozza el bárki a továbbadni kívánt CD gyűjteményét, mert el fog fogyni.
A Hifi hiány érezhető volt, de észrevettem az aktuális szomszédom asztala alatt pár lemezjátszót, nem arcpirítóan drágán.
Illetve a másik szomszédomnál akár pólót is be lehetett szerezni, hátha valaki pont olyan lemezt vett.
Az iram nagyjából hasonló volt, mint az eddigi lemezbörzéknél, újra láttam boldog arcokat, mint a leányzót az Elvis lemezzel.
Itt újra meg kell említenem, hogy a Collectorism vászonszatyrot nem csak azért érdemes elvenni, mert környezetbarát, hanem mert pontosan illeszkedik bele egy bakelit. A rafkósabbak már alapból ezekkel a szatyrokkal érkeztek, de bárki kaphat tőlem is, amennyiben még nem rendelkezik eggyel sem, vagy otthon hagyta.
A pultban most eltalálták a zenei palettát is és egész kellemes dalokra válogathattak a vásárlók.
Gondolom a film hatására elég sokan kerestek nálam Queen CD-t, ami nálam nem volt, édesanyám tartja fogságban az összeset, de ha valakinek van otthon és eladná, akkor ne fogja vissza magát.
Összegzésképpen ez a lemezbörze is hasonlóan sikeres volt, mint az eddigiek. A következő börzére azért válasszanak maguknak társnak egy jó bögre forralt bort.

Képek a börzéről: