Sokan kértétek, rengeteg üzenetet kaptunk eddig is, hogy mi a helyzet a Collectorism saját vásárával. Nos, jó hírünk van, novembertől egy remek helyszínen a Szimpla Kertben, minden hónap első szombatja immár hivatalosan is Collectorism Börze. Az első alkalom ennek megfelelően november 2-a, a kapukat délben nyitjuk.

Sokatok által kedvelt hagyományunk, azaz a Collectorism Börze ismét tárt karokkal várja a kiállítani, eladni, cserélni, vásárolni, vagy csak nézelődni vágyókat, ráadásul minden eddiginél pazarabb, a Börze hangulatához remekül passzoló helyszínen, a Szimpla Kertben, a Kazinczy utca 14 szám alatt.

A hely minden szeglete olyan, mintha a gyűjtést, mint szenvedélyt testesítené meg: A dekoráció a régi babáktól kezdve a posztereken és matricákon át a retro kütyükig mindenből nyújt egy kis ízelítőt.

szimpla_01.png

Az újraéledt Börze szellemisége is ennek fényében alakul, a korábbiaktól eltérően most nem kötjük tematikához az eseményt, minden jöhet, ami gyűjthető!  A börzén való részvétel látogatóként és kiállítóként is ingyenes, de mivel a helyek száma korlátozott, ezért külön regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérnénk, hogy a borze@collectorism.com címre  küldd el emailben a neved, az elérhetőségeid, illetve hogy milyen termékeket vagy gyűjteményt hozol a vásárra és hogy nagyjából hány asztalra lenne szükséged.

szimpla_03.jpg

A Szimpla Kert által meghirdetett Facebook eseményt az Ide kattintva találod. Itt tudhatsz meg bővebb információkat a börzével egy időben megrendezésre kerülő további programokról és magáról a helyről is. 

Ha kérdésed van a börzével kapcsolatban írj nekünk a borze@collectorism.com címre!

Képek: Szimpla.hu